Latinamerika i fokus 2021

De som är Facebook användaren har kanske upptäckt att festivalens omslagsfoto har ändrats tillfälligt medan man väntar på den nya grafiska profilen för 2021. Vi jobbar för full med planeringen av nästa upplagan av Latinamerika i Fokus, som vi hoppas kommer att äga rum mellan 25 och 31 oktober 2021.

Det handlar för nuvarande om att säkra ett späckat program med dokumentär- och spelfilmer, seminarier om aktuella frågor, en utställning och andra event under vecka 43, samtidigt som vi planerar för en rad inledande programpunkter strax efter sommaren.

Vi vill tro på att samhället återgår till ett mer normalt liv, i alla fall när det gäller antal personer som tillåts på allmänna arrangemang. Men i ljuset av osäkerheten kring utvecklingen av COVID-19 finns förstås en risk att större evenemang inte kan genomföras i hösten heller. För allas hälsa och välbefinnande följer vi händelseutvecklingen noga och efterföljer myndigheternas rekommendationer.

Vi ser fram emot att kunna välkomna er till en fullskalig festivalupplevelse i höst. Ta hand om er! Följ våra uppdateringar på Facebook.

Har du frågor? Skicka e-post till festival@imagenes.se

Stödmedlemskap

Imágenes behöver ert stöd.

Betala in din medlemsavgift för 2021 redan nu.
50 SEK på postgiro: 390550-2. Ange namn och adress.
Du kan också swisha till Imágenes del Sur 123 074 37 08
Tack!


Posted

in

by

Tags: