Latinamerika i fokus 2019

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Mellan 21 och 27 oktober drar en ny upplaga av Latinamerika i Fokus igång med ett späckat program som omfattar film, föreläsningar, musik, och konst.
Vi är glada över att återigen kunna erbjuda på fantastiska berättelser från kontinenten. Det handlar om dokumentär- och spelfilmer, en del skapade av unga regissörer, som med deras nya och fräscha blickar förs oss närmare Latinamerikas otaliga och mångfacetterade realiteter.
Snart kommer vi ut med årets program. Du kan också följa oss på Facebook (Latinamerika i Fokus) Har du frågor? skriv till oss på festival@imagenes.se[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags: